| 03.03.17 21:52 | | Çok sevgili site ahalisi, Melisa'nın (nam-ı diğer Richard G. Vincént) ani İstanbul çıkarması üzerine yarın Kadıköy'de ufak bir buluşma tertip edildi. Bu buluşma birkaç gündür Skype üzerinden konuşulunuyor bu sebeple herkesin görmüş olacağını düşünüyorduk fakat şu anda fark ediyoruz ki buluşmayı duymamış arkadaşlar var  Adminler tarafından düzenlenen buluşmalar genelde bir hafta öncesinden site üzerinden duyurulunuyor fakat bu özel bir durum olduğu için böyle bir vakit olmadı. Geç olsun güç olmasın diyerek bu başlığı açma gereği duyduk. Buluşma saat 12:00'da Kadıköy'de gerçekleşecek. Avrupa yakasından gelen arkadaşlarımız 11:30'da Zincirlikuyu'da bizimle buluşup sitemiz tarafından kaldırılan araçlar ile mekana ulaşımı... Şaka şaka metrobüse bineceğiz ama akbili olmayana basarım  Görüşmek üzere!  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
| 03.03.17 21:56 | | Akbil Balım'danmış geliyorum mdkjskf  - get ready:
-
- metamorfmagus:
-
- Hufflepuff:
-
- cupcake love:
-
- hi:
-
|
|
| 03.03.17 21:57 | | Balım benim akbilim var ama bana da basarsın Zincirlikuyuya gelecekler bana ulaşsın numaramı vereyim. |
|
| 03.03.17 22:03 | | YA OLMAYANA DEDİM HEMEN DONANIMHABER ÖLÜCÜSÜNE BAĞLADINIZ!  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
| 03.03.17 22:04 | | ya bende gelmek istiyorum ama istanbulda değilim :'(   - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
| 03.03.17 22:07 | | KARAKTER HAKKI OLANLARIN GELMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR ASDLASŞF
 - Nico'yla kardeş olmak;;:
-
- Nico erkenden uyandırdığında;;:
-
- bros for life!;;:
-
|
|
| 03.03.17 22:08 | | Hakkım var ama İstanbul'da değilim. :'( |
|
| 03.03.17 22:11 | | Akbil varsa bende varım derdim ama... İst çok büyüktü...  - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
| 03.03.17 22:15 | | Toprak sen ebeveynsiz gelme, İstanbul senin için gerçekten büyük.... adsfadfsf  - Nico'yla kardeş olmak;;:
-
- Nico erkenden uyandırdığında;;:
-
- bros for life!;;:
-
|
|
| 03.03.17 22:34 | | Okmeydanından yola çıkıp yoldan sizi ala ala geleceğimizi söyleme de gidip zincirlikuyu da buluşucaz de... Hain kostok. |
|