| 27.04.17 11:12 | | En İyi Rol Oyuncusu: Iro Paraskevi, Kardelenaşkım. En İyi Kurgulu Karakter: Iro Paraskevi, ofc. En Başarılı Yetişkin Karakter: Ramin Drejlaskov. En Başarılı Öğrenci Karakter: Iro, demiş miydim? En İyi Avatar-İmza Takımı: J. Constantine Wick. En İyi Karakter Adı: Božena Němcová. |
|
| 28.04.17 16:14 | | En İyi Rol Oyunu: Sırma Nakış En İyi Rol Oyuncusu: Balım En İyi Kurgulu Karakter: Azrael Slater En İyi Çift: - En Eğlenceli Karakter: - En Başarılı Yetişkin Karakter: Azrael Slater En Başarılı Öğrenci Karakter: - En Başarılı Topluluk (sürü/koloni/örgüt/aile): En İyi Avatar-İmza Takımı: Jimin Jung En İyi Karakter Adı: Dimitri V. Raskolnikov En İyi GM: Hecate  Herkes aya benzer, kimseye göstermediği karanlık yüzü vardır.- *:
-
- **:
-
|
|
| 28.04.17 17:35 | | En İyi Rol Oyunu: Sırma Nakış (O ne güzeldir öyle! Çatışmalı aşklar, mm en sevdiğim :3) En İyi Rol Oyuncusu: Aaliyah Quandisa En İyi Kurgulu Karakter: Darence Elias En İyi Çift: Şimdi kendimizi dicem ama olmayacak, Aaliyah Quandisa&Darence Elias diyeceğim efenim En Eğlenceli Karakter: Yvonka Vavrinec (Bu kızın enerjisine bayılıyorum, kendisi olmasa da enerjisi hep var sdfg:3) En Başarılı Yetişkin Karakter: Azrael Slater (Çünkü o Azrael :3) En Başarılı Öğrenci Karakter: Kristina M. Draw (Gryffindor'un güzelliği değil de nedir?) En Başarılı Topluluk (sürü/koloni/örgüt/aile): - En İyi Avatar-İmza Takımı: A. Elouise Winchester (Hep efsane!) En İyi Karakter Adı: Gaia Aegis (Gaia ne harika bir isimdir söylerken bile iyi geliyor :O En İyi GM: Banana Panda (Panda, sonra muz diyor hepsi bir arada bir ponçik hele de kullanan ayrı bir ponçik yani aşırı şekerden götürcen he) Ne güzel de ilanı aşk etmiştim, ama sanırım yanlış olmuş neyse GM dendiği için ben de, Hecate diyorum efenim.   - *:
-
- Hufflepuff Pride:
-
- Mood:
-
Müdireyken ben,  Normal hayatta ben,  Azrael'in hediye ettiği kolyeyi görünce ben, Kolye için TIK. - Love:
-
Çok seviyorum be! Bakışına kurban olduğum. 
- I won't leave you alone...:
-
En son Jollyn Maqe tarafından 29.04.17 11:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| 28.04.17 18:05 | | En İyi Rol Oyunu: Sırma Nakış En İyi Rol Oyuncusu: Aaliyah Quandisa En İyi Kurgulu Karakter: - En İyi Çift: Öhöm biz tabi ki dicem ama cık olmaz diyeceksiniz bana Aaliyah Quandisa&Darence Elias En diyim o zaman Eğlenceli Karakter:Eleanora Lizz Walker tan bir tatlılık abidesi En Başarılı Yetişkin Karakter: - En Başarılı Öğrenci Karakter: Eleanora Lizz Walker En Başarılı Topluluk (sürü/koloni/örgüt/aile): Bellatores Lustitiae En İyi Avatar-İmza Takımı:Darence Elias oyum yine ondan yana En İyi Karakter Adı: Hmm Natyashenka Vera Mihail ilk ismi kulağa melodik bir tını veriyor sanki En İyi GM: Hecate Tanrıçaya sevgiler |
|
| 30.04.17 23:28 | | En İyi Rol Oyunu: Son Elveda En İyi Rol Oyuncusu: Aaliyah Qandisa (Partner iyidir, torpil olsun) En İyi Kurgulu Karakter: Sverre Vagnar Rosenkraft En Eğlenceli Karakter: Björn Sveinsson En Başarılı Yetişkin Karakter: Gaia Aegis En İyi Avatar-İmza Takımı: Lilith En İyi Karakter Adı: Mahi Al-n'Ait
 - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|