| Geleneksel İstanbul Buluşması | |
|
|
| 20.06.17 0:15 | | Arkadaşlar selamlar, 21.06.2016'da yani hemen önümüzdeki perşembe günü buluşma ayarladık. İstanbul'da Anadolu yakasında olacak. Metrobüsle ulaşımı kolay bir yerde, metrobüsle rahat ulaşım sağlanabilir. Saati beraber ayarlayım dedik. Adres: 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Cd. Cadirlikosk Apt 158/A, 34736 Kadıköy/İstanbul Bu kadar karışık olduğuna bakmayın, sıradan bir Starbucks. Evet, söz sizde.   - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
En son Nevissa Moovie tarafından 20.06.17 17:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
 | |
| 20.06.17 0:16 | | AMA OLMUYOR OLMUYOR! ONUR NERDESİN BİZ DE İZMİR BULUŞMASI YAPALIM. Saygılar. |
|
 | |
| 20.06.17 0:16 | | yani Tekirdağ'dan metrobüsle nasıl gelebilirim? Neyse şaka bir yana şimdiden iyi eğlenceler sizlere, sohbetiniz bol olsun  - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
| 20.06.17 0:17 | | Avrupa yakasında olmuyomu ya:( |
|
 | |
| 20.06.17 0:18 | | ben geliyorum ve ben bu ayakla avrupaya gelemem esra   She's a good girl, loves her mama Loves Jesus and America too She's a good girl, who's crazy 'bout Elvis Loves horses and her boyfriend too- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 20.06.17 0:19 | | Esra, Şule ile yakın oturuyorsunuz sanırım, beraber gelemez misiniz? Ve Uğur, bi günlüğüne birkaç saat yol çeksen ne olur ndşdkdşdk   - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 20.06.17 0:22 | | kadıköyden hemen minibüsle geliniyor ya *-*  She's a good girl, loves her mama Loves Jesus and America too She's a good girl, who's crazy 'bout Elvis Loves horses and her boyfriend too- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 20.06.17 0:25 | | - @Nevissa Moovie demiş ki:
- Esra, Şule ile yakın oturuyorsunuz sanırım, beraber gelemez misiniz?
Ve Uğur, bi günlüğüne birkaç saat yol çeksen ne olur ndşdkdşdk oruçlu oruçlu çekemem valla! Hem ben prensip olarak balım ın olduğu ortamlarda takılmıyorum  - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
| 20.06.17 0:26 | | - @Richard G. Vincént demiş ki:
- AMA OLMUYOR OLMUYOR!
ONUR NERDESİN BİZ DE İZMİR BULUŞMASI YAPALIM. Saygılar. Kalk kız Kordona gidiyoz, Dila da gelsin hatta  |
|
 | |
| 20.06.17 0:28 | | Bence özel uçak tutup farklı şehirlerdeki arkadaşlarımızı da istanbula getirmeliyiz. Bu görev senin Uğur.   - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
|