Döneminin Baş Seherbazı, Ezekiel Harris tarafından kurulan örgütün anlamı Adaletin Savaşçılarıdır. Resmi olarak 1970 yılında kurulan ve kendisine bu ismi veren grup, aslında 1960 yılından beri gizliden gizliye varlığını sürdürmektedir. Bu topluluk, tek bir amaç için kurulmuştur; adalet. Sihir bakanı Austin Hudson’ın adaletsizce sürdürdüğü 35 yıllık hükümdarlığa ve insanların inatla yok saydığı diktatörlüğe dur demek için, özgürlükçü ve yenilikçi bireylerin bir araya toplanmasıyla oluşmuştur. # Devamı İçin TIKLAYINIZ!
Scuta
Ingemar Byström tarafından ‘Düzenin Kalkanı’ adı altında kurulmuşlardır. 1970 yılında, Bellatores gibi güçlü bir örgütün ortaya çıkışı ile, birnevi mecburiyet sebebiyle savunma gücü olarak ortaya çıkmıştır. İlk kuruluş amaçları düzeni (Bu vesileyle aslıda Sihir Bakanı ve bakanın inançlarını) korumak olsa dahi, çoğu üyenin katılım amacı doğrultusunda daha nebze Bellatores’u ortadan kaldırmak şeklinde amaç kayması oluşmuştur. Buna rağmen liderleri Byström, bu amacı reddederek tüm isteklerinin halk tarafından demokratik yollarla beş kere seçilmiş olan bakanı ve bununla beraber düzeni korumak olduğunu birçok kez belirtmiş, belirtmeye devam etmektedir. # Devamı İçin TIKLAYINIZ!
Herkesi mutlu edemezsiniz, çünkü siz lahmacun değilsiniz.
Keira Moove
Stajyer Öğrenci
Ϟ Rp Beğenileri : 3
11.01.18 21:57
Karakterleriniz: Keira Moove Lana L Ranobar Camille Calaway Maksimillian Romanov Brandon Volve Sincity Rotschild İzin Nedeniniz ve Süresi: Sınavlar , 2 hafta
Slytherin:
Alexander Whinchester
Ölü
Ϟ Rp Beğenileri : 0
03.02.18 0:50
Karekterleriniz: Bianca İris Whinchester Beatrice Whinchester Alexander Whinchester Nadya Süsen Aliyeva Aeaculapius Pétra İzin Nedeniniz ve Süreniz: İl dışı katıldığım bir komite, bir hafta
Karekterleriniz: Bianca İris Whinchester Beatrice Whinchester Alexander Whinchester Nadya Süsen Aliyeva Aeaculapius Pétra İzin Nedeniniz ve Süreniz: İl dışı katıldığım bir komite, bir hafta
Yine izin isteyecektik yine katıldığım komiteden kaynaklı 4 gün yeterli olacaktır
Alannah Muirgheal
Cadı
Ϟ Rp Beğenileri : 20
01.03.18 13:14
Karakterleriniz: Alannah Muirgheal
İzin Nedeniniz ve Süresi: Ömrüm kaşe, ders ve evde uyuma döngüsünde devam ediyor, iki haftalığına daha sürecek bu asistanlık mevzusu. 2 haftalık istiyorum izin.
Spoiler:
a badger and a raven:
demon in disguise:
Lateefa Mârzadeh
Sihirli Yaratık
01.03.18 18:13
Umay Bürkev Lateefa Mârzadeh Persephone De León Tigran B. Arslanian Dominic C. Castellan
Bir yakınım vefatı -açıklama gerekirse özelden yapacağım-, ne kadar olur bilmiyorum. En az iki hafta.
İzin Nedeniniz ve Süresi: Ömrüm kaşe, ders ve evde uyuma döngüsünde devam ediyor, iki haftalığına daha sürecek bu asistanlık mevzusu. 2 haftalık istiyorum izin.
Umay Bürkev Lateefa Mârzadeh Persephone De León Tigran B. Arslanian Dominic C. Castellan
Bir yakınım vefatı -açıklama gerekirse özelden yapacağım-, ne kadar olur bilmiyorum. En az iki hafta.
İzinleriniz işlenmiştir.
overdosed on overthinking:
Saatler:
other half:
Im in Ravenclaw, trust me:
Selene Underwood
Sihir Basın & Yayını
Ϟ Rp Beğenileri : 12
31.03.18 15:33
Hugo Underwood - Hugh Jackman Rosélina Lim - Park Chae-young Riley J. Lee - Kang Seul Gi Logan Kim - Leo jung vixx Ethelred Idla Watson - Lily Collin - Helena Bonham Carter
Rose adına mazeret alabilir miyim kendisi çok yoğun ve siteye gelemiyor, ne kadar olduğu size kalmış ne kadar verirseniz. Derslerden ve sınav haftasından dolayı...
I:
Wolf:
Blue Moon:
Üzerimde ki Lanet mi yoksa bir lütuf mu :
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Ben Gecenin Kızıyım:
Kimin Kızı Olduğum Çok Belli:
Nadya Süsen Aliyeva
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız!
10.04.18 1:15
Karekterleriniz: Bianca İris Whinchester Beatrice Whinchester Alexander Whinchester Nadya Süsen Aliyeva Aeaculapius Pétra İzin Nedeniniz ve Süreniz: Yurtdışına çıkıyorum, bir hafta