|
|
| 05.07.17 17:00 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim): İrem. Ana Karakteriniz: Eleanora Lizz Walker Diğer Karakterleriniz: Jollyn Maqe
  - ♥:
-
- My soul is Hufflepuff!:
-
- H U F F L E P U F F P R I D E:
-
- love:
-
|
|
 | |
| 05.07.17 17:29 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim): Hande Ana Karakteriniz: Lucifer Helios Diğer Karakterleriniz: Lilith Helios, Steven Kim, Adras Helios
  " Gökyüzüne çıkacağım, Tanrı’nın yıldızları üzerinde tahtımı yükselteceğim." (İncil-Lucifer,19) | İLANLAR |- Kusursuzluk detaylardan oluşur:
-
- Alemde ismimiz, duvarda resmimiz:
-
- Millete korku salar:
-
|
|
 | |
| 05.07.17 18:24 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim): Kardelen Ana Karakteriniz: Iro Paraskevi Diğer Karakterleriniz: Božena Němcová, Boris Zdravko
 uğurcan'a tişikkirler karakter kartı, düşünseli- the world is cruel:
-
drowned, i nearly drowned, you found me when i was lost, underground 
|
|
 | |
| 05.07.17 18:27 | | Ana karakter: Dimitri V. Raskolnikov Diğer Karakterler: Richard G. Vincent, Julia Heffernan, Jeanne Veol Haynes, Achaiah Wisdom.(Gerçi Achaiah için ölüm rpsi yapmaktayım şuan. Yazmasanız da olur. Ama yine de siz bilirsiniz.)  - a smile you have not seen before:
-
|
|
 | |
| 05.07.17 19:19 | | Buraya kadar bildirilen tüm karakterler karakter takip listesine eklendi.
Ayrıca üyelerimizin ana karakter profillerine, diğer karakterleri işlenmiştir.
İyi Eğlenceler... |
|
 | |
| 05.07.17 20:15 | | Gerçek İsminiz: Serra. Ana Karakteriniz: Nevissa Moovie. Diğer Karakterleriniz: Grace Mobson, Wionina Paris Parthenia, Quiana G. Dorsey. Notunuz: Quiana ile hala yazmadığım farkındayım, teşekkürler.   - Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 05.07.17 21:08 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim):Esra Ana Karakteriniz:Azrael Slater Diğer Karakterleriniz:Leonardo P. Maqe, Kristina M. Draw, Raphael Mark, Akatriel H. Wisdom, Duma Notunuz: duma dusunseli puani ile alindi Akatriel yakinda ölecek   - Azrael:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
Her şey kaybedildiğinde onur ölümü emreder ama yaşayanlar için hâlâ umut var. Altınlar tüm evrene hükmedebilsin diye zincire vurulmuş tüm renkler için. Yalnız değilim. Kurban değilim. Ben Azrail'im. Acı çekmeyi bilirim. Karanlığı bilirim. Hikâye böyle bitmeyecek. |
|
 | |
| 05.07.17 22:45 | | Gerçek İsminiz: Marie Ana Karakteriniz: Valentin Diavol Diğer Karakterleriniz: Noah Voerman, Shelltear Bloodworth, Rakshanaggar Notunuz: şu an kullanmıyorum ama +1 karakter hakkım vardı puanla alınmış, unutulmaz heralde o ama not düşeyim yinede
 Serra psd'si - yes it hurt when i fell from heaven but that was before i received my throne:
-
- i may or may not b satan but u'll be sinning w/ m either way:
-
- Peasants:
-
- evil within:
-
- come to the dark side we have cookies:
-
- my little devil:
-
|
|
 | |
| 05.07.17 23:12 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim): Alp Ana Karakteriniz: J. Constantine Wick Diğer Karakterleriniz: Matthew Silver açtım. Bildiriyorum. Notunuz: Diğer karakterlerim için önceden bildirme yaptım. |
|
 | |
| 06.07.17 1:13 | | Gerçek isminiz: Gaye Ana Karakteriniz: Gaia Aegis Diğer Karakterleriniz: Damian V. Ambroggio |
|
 | |
|