|
|
| 09.08.17 14:10 | | Buraya kadar bildirilen tüm karakterler, karakter takip listesine eklendi. Ayrıca üyelerimizin ana karakter profillerine, diğer karakterleri işlenmiştir.
İyi Eğlenceler... |
|
 | |
| 09.08.17 14:18 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim): merve Ana Karakteriniz: Odette Montegue Diğer Karakterleriniz: Joseph E. Marowit, Hael Althea Willowen Notunuz: tişikkürleer efenim |
|
 | |
| 11.08.17 20:30 | | Duma silinip Sınbira Harvelle yazila bilir mi   - Azrael:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
Her şey kaybedildiğinde onur ölümü emreder ama yaşayanlar için hâlâ umut var. Altınlar tüm evrene hükmedebilsin diye zincire vurulmuş tüm renkler için. Yalnız değilim. Kurban değilim. Ben Azrail'im. Acı çekmeyi bilirim. Karanlığı bilirim. Hikâye böyle bitmeyecek. |
|
 | |
| 12.08.17 14:11 | | - @Azrael Slater demiş ki:
- Duma silinip Sınbira Harvelle yazila bilir mi
Lütfen karakter bildirim formunu doldurunuz! Diğer işlemler halledildi. |
|
 | |
| 13.08.17 18:34 | | - @Azrael Slater demiş ki:
- Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim):Esra
Ana Karakteriniz:Azrael Slater Diğer Karakterleriniz:Leonardo P. Maqe, Kristina M. Draw, Raphael Mark, Akatriel H. Wisdom, Duma Notunuz: duma dusunseli puani ile alindi
Duma silinip Sınbira Harvelle yazilabilir mi ve bunu karakterimin profili icinde talep ediyorum.   - Azrael:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
Her şey kaybedildiğinde onur ölümü emreder ama yaşayanlar için hâlâ umut var. Altınlar tüm evrene hükmedebilsin diye zincire vurulmuş tüm renkler için. Yalnız değilim. Kurban değilim. Ben Azrail'im. Acı çekmeyi bilirim. Karanlığı bilirim. Hikâye böyle bitmeyecek. |
|
 | |
| |
 | |
| 18.08.17 22:57 | | - @Azrael Slater demiş ki:
Ana Karakteriniz:Azrael Slater Diğer Karakterleriniz:Leonardo P. Maqe, Kristina M. Draw, Raphael Mark, Atlas Clayton, Sınbira Harvelle Notunuz: Sınbira düşünseli puanı ile alındı
Kristina M. Draw silinip Rosalya Rhaenys yazılabilir mi  - Everyday a question mark:
-
- I know you are a girl with thorns:
-
- Dark red flowers, it means I love you:
-
- Even if I bleed everywhere, I wanna hold you:
-
- ♥Cause I think about you everday:
-
- I’m already addicted to you:
-
- I can only live if you’re here:
-
- Every day, every night:
-
- I can feel you:
-
- Between love and pain:
-
 |
|
 | |
| 22.08.17 23:17 | | Gerçek İsminiz (Belirtmek İstemiyorsanız sizi tanıtan bir isim):MelisaAna Karakteriniz:Dimitri V. RaskolnikovNotunuz: Karakter listemden, Jeanne Veol Haynes silinebilir mi? Kendini öldürdüm de  - a smile you have not seen before:
-
|
|
 | |
| |
 | |
| 07.09.17 17:44 | | - Marius Doukas demiş ki:
- @Azrael Slater demiş ki:
Ana Karakteriniz:Azrael Slater Diğer Karakterleriniz:Leonardo P. Maqe, Kristina M. Draw, Raphael Mark, Atlas Clayton, Sınbira Harvelle Notunuz: Sınbira düşünseli puanı ile alındı
Kristina M. Draw silinip Rosalya Rhaenys yazılabilir mi
Rosalya Rhaenys silinip Marius Doukas yazılabilir mi (karakteri bir türlü oturtamadım)   - Azrael:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
 | |
|