| Bir Konuda (Uğur'u Recm Et!) | Özgünlük | |
|
|
| 16.08.17 14:44 | | - Aaliyah Qandisa demiş ki:
- Of üye kaybediyoruz yaaa Uğur naptın ?
 sende gidiyon mu  sende git bari  - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
| 16.08.17 14:45 | | Seninle beraber o photoshopu kim yaptıysa o da gitsin.  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
 | |
| 16.08.17 14:48 | | Günah benim, suç benim Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma kimseye tüm ceza benim
 - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
| 16.08.17 14:53 | | Uğur sitenin ortasında yürürsen, arkandan shame! shame diye bağırıcam da. Lütfen...... |
|
 | |
| 16.08.17 14:56 | | - @Darence Elias demiş ki:
- Günah benim, suç benim
Kurdum bırak bu düş benim Bu kendime verdiğim rüşvetim Dokunma kimseye tüm ceza benim
"İyi olmak sadece doğal olmakken neden herkes rol yapıyor?" Sefiller. Victor Hugo  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
 | |
| 16.08.17 15:09 | | Çünkü burası role play game sevgili Balım  - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
| 16.08.17 15:38 | | - @Nicolas Charpentier demiş ki:
- Ben üşenirdim siteyi irdeleyip ''hiaaa çalmışsın" falan demeye. İnsanlarda ki şu azmi görünce kendimi emekli amca gibi hissediyorum. Henüz rplerime bile başlamamıştım ben, artık bu sitede kalamam. Üzgünüm. Bays
Üşengeçlik seviyem yemin ediyorum seninle aynı. sdfasdfasf İşte biz üşengeciz ama insanlar çalışıyor gör gör halimizi   - *:
-
- Hufflepuff Pride:
-
- Mood:
-
Müdireyken ben,  Normal hayatta ben,  Azrael'in hediye ettiği kolyeyi görünce ben, Kolye için TIK. - Love:
-
Çok seviyorum be! Bakışına kurban olduğum. 
- I won't leave you alone...:
-
|
|
 | |
| 16.08.17 15:43 | | ben şimdi sessiz ve eksik kalırsam olmaz
'yorum'  Serra psd'si - yes it hurt when i fell from heaven but that was before i received my throne:
-
- i may or may not b satan but u'll be sinning w/ m either way:
-
- Peasants:
-
- evil within:
-
- come to the dark side we have cookies:
-
- my little devil:
-
|
|
 | |
| 16.08.17 15:51 | | Seni kınıyorum Uğur. Buradan da sevgili Balıma selam yolluyorum. Teşekkürler. |
|
 | |
| 16.08.17 18:37 | | ben gidersem konseyde gider bana atılan bu leke konseyede bulaşmıştır. Seçimlerin yenilenmesini talep ediyorum. Kendimi ya sandıkta aklarım ya da sandığa gömülürüm   - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
|