| Taze Askerimizin Doğum Günüüü (Uğur) | |
|
|
| 23.02.18 20:05 | | N'aptın Müdür! Aaay bunu yapmasam valla olmazdı dfghjkl
Ehem. Şimdi efenim merhabalar. Site sakinlerinin bildiği gibi kendisi şuan askerde, ama ben yine de başlığı açmak istedim. Gelince bir şeyler yazar belki aylar sonra. dfghjk Sonra yok efendim benim doğum günüm kutlanmadı yok efendim Darence trip atıyor şuan yok. Ahahah şaka bir yana iyi ki doğdun Uğur! Valla sana ne söylesem az. Şuan ne söyleyeceğimi dahi bilmiyorum. Sanırım üç senedir birbirimizi tanıyoruz ve epey iyi anlaştığımızı düşünüyorum, hani bana göre öyle ve sana da göre de öyle diye düşünüyorum ben. dfghj Rplerini beğendiğim, kendisinin de iyi kalbi olan birisi. Bir an önce geri dönsün de rplere devam edelim dediğim. Bir de Jollyn'le Müdürlük koltuğunu kaptım çok da mutluyum bu yüzden kendisi de mutlu tabii ki biliyorum ben. Hehe neyse fazla konuşmadan doğum gününü tekrar kutluyorum. İyi ki doğdun! İyi ki varsın, iyi ki bu siteyi açmışsın da daha iyi tanışma fırsatı yakaladık ve bu sayede çok daha güzel insanlar tanıdım.
  - *:
-
- Hufflepuff Pride:
-
- Mood:
-
Müdireyken ben,  Normal hayatta ben,  Azrael'in hediye ettiği kolyeyi görünce ben, Kolye için TIK. - Love:
-
Çok seviyorum be! Bakışına kurban olduğum. 
- I won't leave you alone...:
-
|
|
 | |
| 23.02.18 20:09 | | Doğum günün kutlu olsun Uğur, nice mutlu & sağlıklı senelere Bende buradan teşekkür ediyorum senin sayende bir sürü iyi insanla tanıştım.    - Spoiler:
-
- Mr. Clayton:
-
- ☾:
-
- brother:
-
- Your very first kiss was your first kiss goodbye:
-
Do you feel the hunger Does it howl inside? Does it terrify you? Or do you feel alive?
|
|
 | |
| 23.02.18 20:20 | | Doğum günün kutlu olsun asker. |
|
 | |
| 23.02.18 20:26 | | iyi ki doğdun uğuuurr^^ -hala arada darence'ın profiline girip aaliyah ile olan rplerini stalkladığım doğrudur- umarım güzel bir gün geçirmişsindir  everybody wants to rule the world. everybody wants to be a king.
someone who knows shit. |
|
 | |
| 23.02.18 21:04 | | Lafı uzatmak istemiyorum, iyi ki doğdun Uur! Tez zamanda seni tekrar buralarda görmek istiyorum. Seni seviyorum, umarım kendine çok çok iyi bakıyorsun. Nice güzel yaşlarına olsun.
bu arada, şu gifi günlerce balımla karşılıklı webcamde yapıyor idik. ne günlerdi heeyytt be. az dedikodunu yapmadık. ağla.  i'll remain no more than is required of me u n t i l t h e s p i r i t i s g o n e i will long to see all that waits to be known and all that will n e v e r b e k n o w n |
|
 | |
| 23.02.18 22:35 | | Ay yaşasın Uğur'un doğum günüymüş! Nice senelere ki! İyi ki doğmuş bu siteye admin olmuş bu vesileyle tanışık olmuşuz ehe.  like narcissus trembling in the wind
killing with kindness |
|
 | |
| 24.02.18 0:16 | | Doğum günün kutlu olsuun  nice sağlıklı yaşların olur inşallah |
|
 | |
| 24.02.18 1:30 | | Kaç oldun Uğur? Yaşlanıyoruz be! Nice senelere adasgdhjsakf
İyi ki doğdun <3  - i hope:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 24.02.18 12:18 | | PEKİ UĞUR DA BİZİ GÖRECEK Mİ? Görüyor arkadaşlar, kesin bilgi. Ben dün kendisi ile telefonda görüştüm, afiyeti yerinde şehzademin. Sanırım aramızda bu herifin nazını en çok ben çektim. Hele bizim bununla bir partner olma hikayemiz var, paşam iki kere fikir değiştirdi duygularımla oynadı. Ben onu öyle kabullendim o beni böyle. Nasıl oldu bilmiyorum ama seviyorum keratayı. Uğur babamız, Hogwarts RPG evimiz. Olmasaydı olmazdık. İyi ki doğdun Uğur, iyi ki varsın. Karakterine yüzüğü takmadan sana hakkımı helal etmiyorum. Ensendeyim. Ölsem bile ruhum her gece seni ziyaret edip "Beni NPC yap ama yine de o düğünü yap" diye ensene üfleyecek. Seni özledik çabuk gel!  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
 | |
| 25.02.18 16:41 | | Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Burası da benim için özel bir yer ve özel arkadaşlıkların olduğu bir site. İyi ki varsınız, özellikle Balım lafım sana ölünce ölürsün canım bence hayatta iken çabala yüzük için
11 ay sonra burdayım tabi sizler hala burda olursanız. İrem can sana da teşekkür ederim başlık için, kitap yazacağız daha seninle
Onun dışında kendinize iyi bakın ve yazmaktan rp yapmaktan zevk alın. Önemli olan eğlenmek gerisi teferruattır bu site için.
Saygılarımla...
 - Bir Zamanlar Bizde Öğrenciydik!:
-
|
|
 | |
|