Ay bana kutlama başlığı açılmış. Bir saniye makyajımı yapıp geliyorum.
Sevgili canım ahali :skypekutupayısı: Şu girişi yazmak için bir rpye başlıyormuşçasına sancı çektim, inanın. Çünkü günlük hayatımda tam bir hıyar olduğum için iyi dilek kabul ederken de öyle görünmekten çok korkuyorum. Beni çok duygulandırdınız. En güzeli de bu başlıkta benim için yazılan şeylerin aynılarını benim de söz sahipleri hakkında düşünmem. Açık konuşmak gerekirse hiçbir zaman bir roloyunu sitesinde yetki almayı düşünmemiştim, tesadüf oldu, Uğur vesilesiyle oldu ama iyi de oldu sanki. Bu kadar uzun süre devam edeceğimizi düşünmüyordum fakat harika bir enerji tutturduk. Kendimi rol oyunu alemindeki yegane düzgün tayfa ile sarmalanmış hissediyorum. Beni aynen bu şekilde dolma yapın arkadaşlar, ben halimden çok memnunum.
Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız

Çevremde bu kadar çok yetenekli insanın olması beni çok mutlu ediyor. Beni ne kadar sevindirdiğinizi lafa Muharrem İnce'nin TRT'yi kovuşu gibi girmememden anlayabilirsiniz. Bu şakayı o kadar çok yaptım ki sanırım biraz bayatladı.
Bazılarınızla tanışalı 3 yıl olmuş, inanır mısınız? Birazdan gözyaşlarına boğulup kürsüden ineceğim. Neyse doğumgünüm geçtiğine göre buraya siteyle ilgili yapmamı istediğiniz şeyleri yazabilirsaslmdknasaf.

Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında,
Acıya bulanmıştı şenlikleri,
Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi...