| 1973-1974 Eğitim Yılı | I. Dönem Astronomi Dersi Başvuruları | |
|
|
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 21.07.18 15:56 | |
Sevgili öğrenciler,Astronomi, Büyücedünya ve Muggle dünyası arasında aynı gerçeklerle işlenen ender konulardan biridir. Ufuksuz zihinlere yol gösterir, kapalı akıllar için ise tavanda parlayan birkaç elmastan ibarettir.Müfredatımıza uygun ilerlersek takımyıldızların yerlerini, isimlerini, kökenlerini; gezegenlerin hareketlerini ve yörüngelerini öğreneceksiniz. Tek başlarına bu konular sıkıcı olabileceğinden, dilerseniz sizlere sevgili eşim Ianthe Hummingbird'ün kurabiye ve sıcak çikolata tariflerini veya eski patronumun utanç verici bebeklik anılarını -ben de annesinin ağzından dinlemiştim- ek olarak anlatabilirim.Başvurularınızı her dönem ve her ders için bu başlıktan yapabilirsiniz. Derse katılmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.Not: Temizlik hastasıyım. Sınıfa çer çöp getirmeyin ve içeri girmeden ayakkabılarınızı altı temiz olanlarla değiştirin.Not 2: Her ders sonunda, on dakika boyunca sınıfı temizleyeceksiniz.Not 3: Dersimi almayan altıncı sınıf öğrencilerine, başka Gryffindor üyelerine rüşvet vererek eşek şakası yaptırdığım, kesinlikle aleyhime çıkarılmış bir hurafedir. (Değil.) |
|
 | |
| 21.07.18 21:21 | | Jeremt T. Doukas VI. Gryffindor *hocam kaç kredi bu ders  Ha look!Pull up we can go anywhere, anytime, all over the world if you want Now we fly to the sky follow me and I'll make you high- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Bad Boy:
-
- Geçmişteki Yara:
-
- Bizim Tayfa:
-
|
|
 | |
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 21.07.18 21:22 | | Bilemiyorum Jeremy, kaç kredi olsun?  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
 | |
| 21.07.18 21:27 | | az ve öz olsun çok fazla ders aldım hocam kredim yetmiyo sonra ders alamıyorum  Ha look!Pull up we can go anywhere, anytime, all over the world if you want Now we fly to the sky follow me and I'll make you high- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Bad Boy:
-
- Geçmişteki Yara:
-
- Bizim Tayfa:
-
|
|
 | |
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 21.07.18 21:33 | | Peki madem... Görüyor musun gençleri, işte. Yazdığınız post başına binanıza 10'ar puan vereyim, olur mu? Karakterinizi kullanma şeklinize göre de alabileceğiniz bonuslar olsun. Herkese benden puan!  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
 | |
| 21.07.18 21:53 | | Thiemo Rocca VI. Sınıf Husslepuff |
|
 | |
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 21.07.18 21:56 | | Husslepufflar onları görebileceğim bir yere, Hufflepunklarla aralarında en az bir minder olacak şekilde otursunlar lütfen.  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
 | |
| 21.07.18 21:57 | | Çiftlere tek battaniye diye duyduk. Yıldızları görmek istiyoruz* |
|
 | |
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 21.07.18 22:00 | | Evladım yıldızları görmeye geliyorsunuz zaten, güneşi değil. Yakalanmamak kaydıyla bir battaniyeyi paylaşabilirsiniz. (Size benden ekstra ekstra marşmelov.)  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
 | |
| 21.07.18 22:05 | | E geldim ben de madem yakalanmadan şeapabiliyormuşuz Zhanet Dhurim VI. Sınıf Hufflepuff |
|
 | |
|