Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 25.07.18 20:20 | | Sıcak çikolatanın-Öhöm, yani, gökyüzünün sırlarını keşfetmek için hiç kimse geç kalmamıştır Bayan Lee. Derslerimizi geceyarısı işleyeceğimizi unutmayıp tam takır hazır olmanızı bekliyorum.  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
| 26.07.18 13:53 | | Björn Sveinsson VI. Sınıf Slytherin Fakat bu asilzade çöplere elini sürmez hocam bilesiniz  - Björn Sveinnson:
-
- Norveç'te:
-
-
: -
|
|
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 26.07.18 20:20 | | Senin çöplerini ben mi toplayayım Björn?  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
| 27.07.18 21:04 | | Hogwarts'ta onlarca ev cini var hocam ama illa ki siz toplamak isterseniz bişiy diyemem..  - Björn Sveinnson:
-
- Norveç'te:
-
-
: -
|
|
| 27.07.18 21:09 | | Melvin V. Burnham, VI Sınıf, Slytherin, hocam. |
|
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 27.07.18 21:22 | | - @Björn Sveinsson demiş ki:
- Hogwarts'ta onlarca ev cini var hocam ama illa ki siz toplamak isterseniz bişiy diyemem..
Ooo ne demezsin, bayılırım ergenlerin kıçını toplamaya! Hele senin gibi yaya yaya oturanlar var ya, sanarsın gastrula evresini hiç geçememişler! Melvin oğlum, tabii ki sana kızmıyorum, seni dersimde görmek ne büyük mutluluk, çıkarken kapının yanındaki şekerlemelerden almayı unutma.  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|
| 07.08.18 12:39 | | Clementina Moreau V. Sınıf
En son Clementina Moreau tarafından 11.08.18 17:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| 07.08.18 13:16 | | Hyungwon Chae, VI Gryffindor  - hyungwon:
-
  - chae:
-
- god:
-
- hyungwon:
-
|
|
Lütfen Rütbe Başvurusu Yapınız! | 03.09.18 10:19 | | Ben yetişene dek kim öldü kim kaldı tabii.
Bay Chae, o saçlar kesilsin.  - Ben sizin yaşınızdayken...:
-
|
|