| Ponçik Müdiremiz'in Doğum Günü Başlığı (İrem) | |
|
|
| 13.08.18 16:03 | |   - Azrael:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
Her şey kaybedildiğinde onur ölümü emreder ama yaşayanlar için hâlâ umut var. Altınlar tüm evrene hükmedebilsin diye zincire vurulmuş tüm renkler için. Yalnız değilim. Kurban değilim. Ben Azrail'im. Acı çekmeyi bilirim. Karanlığı bilirim. Hikâye böyle bitmeyecek. |
|
 | |
| 13.08.18 16:55 | | Nice musmutlu yıllara İreeem :*  - blacknwhite:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 13.08.18 20:22 | | Canım çok teşekkür ederim o güzel sözlerin için. Biliyorum tabii ki ben seni neler neler yapıyoruz yine yaparız merak etme <3 Evet en kısa zamanda buluşabilirsek yeniden buluşuruz inşallah. Sözlerin için yeniden çok teşekkür ederim, mutlu ettin. <3
Çok teşekkür ederim Rose. <3   - *:
-
- Hufflepuff Pride:
-
- Mood:
-
Müdireyken ben,  Normal hayatta ben,  Azrael'in hediye ettiği kolyeyi görünce ben, Kolye için TIK. - Love:
-
Çok seviyorum be! Bakışına kurban olduğum. 
- I won't leave you alone...:
-
|
|
 | |
| 13.08.18 20:56 | | Doğum günün kutlu olsun İrem  Sevdiklerinle nice mutlu seneler geçir   " Gökyüzüne çıkacağım, Tanrı’nın yıldızları üzerinde tahtımı yükselteceğim." - Kusursuzluk detaylardan oluşur:
-
- Spoiler:
-
- Gençlik başımda duman iken:
-
|
|
 | |
| 13.08.18 22:27 | | İrem kuzucum doğum günün kutlu olsun. ^^ Kaleminin güzel olduğu gibi yeni yaşında güzel olur umarım. Bütün güzellikler seninle olsun. İyi ki doğmuşsun <3  like narcissus trembling in the wind
killing with kindness |
|
 | |
| 14.08.18 1:28 | | Doğum günün kutlu olsun İrem. Yeni yaşında sana sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünce olur umarım. İlham perilerinin yanından hiç eksik olmaması dileğiyle. ^^ |
|
 | |
| 14.08.18 10:30 | | - @Lucifer Helios demiş ki:
- Doğum günün kutlu olsun İrem
Sevdiklerinle nice mutlu seneler geçir Amin çok teşekkür ederim Hande  - @Lorélai Thalia Garcia demiş ki:
- İrem kuzucum doğum günün kutlu olsun. ^^
Kaleminin güzel olduğu gibi yeni yaşında güzel olur umarım. Bütün güzellikler seninle olsun. İyi ki doğmuşsun <3 Aay inşallah canım benim. Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederiiiimmm  - @Horace Rufus Allison demiş ki:
- Doğum günün kutlu olsun İrem. Yeni yaşında sana sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünce olur umarım. İlham perilerinin yanından hiç eksik olmaması dileğiyle. ^^
Amiin teşekkür ederim çok çok ^^   - *:
-
- Hufflepuff Pride:
-
- Mood:
-
Müdireyken ben,  Normal hayatta ben,  Azrael'in hediye ettiği kolyeyi görünce ben, Kolye için TIK. - Love:
-
Çok seviyorum be! Bakışına kurban olduğum. 
- I won't leave you alone...:
-
|
|
 | |
| 14.08.18 13:18 | | Nice güzel yaşlara. İyi ki doğdun  |
|
 | |
St. Mungo Baş Şifacı Yrd. | |
 | |
| |
 | |