| 03.09.18 19:48 | | Genç kadın helvasını yemeye çalışırken küçük cadının sesini duydu. Kahverengi gözlerini kadının üstüne çevirdi. Kadın eskiden dırdırcı da çalıştığını söylüyordu, siması belki de bu yüzden yabancı değildi. Kumral cadı gördüğü simaları unutmazdı belki de meslek hastalıklarından bir diğeri de buydu ama kadınla daha önce hiç tanışmamıştı. "Bende mumnun oldum tatlım, ah lütfen şekerli şeyler istemese de susatıyor beni" dedi kadın. Yeni tanıştığı kadın su getirmek için gittiğinde genç kadın etrafına bakındı, umarım bu sefer bela beni bulmaz diye geçiriyordu içinden. Nereye gitse bela adeta onu çağırıyordu bu yüzde artık bir yere gittiğinde iki kere düşünüyordu. Küçük cadı geri geldiğinde masanın üzerine bırakmıştı plastik bardak şeklinde ki suları. Kadın içlerinden bir tanesini alıp kapağını çekerek açmış ve küçük küçük yudumlar almaya başlamıştı. "Su için teşekkürler" dedi kadın diğer sarışın kadına baktığında o bir kedi ile ilgileniyor gibiydi bakışlarını tekrardan cadıya çevirdi. En azından sohbet edecek birini bulmuştu bakanlıkta yada evine tıkılıp kalmaktansa insanlarla sohbet etmek ona göre daha iyiydi hem bazen işine yarar bilgilere ulaşıyordu.   - Spoiler:
-
- Sınbira:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Büroda:
-
- Spoiler:
-
- Auror:
-
- Love:
-
- My Love:
-
- My Son:
-
|
|
| 04.09.18 21:27 | | Gün geceye erdi. Yiyen yedi, yemeyen kokusunda eridi. Ayaklara sağlık, parmaklara bereket, ağızlarda lezzet dileklerimizle... RP de az katılımla burada sona erdi.   - Home:
-
- Bir daha söyle." yiyorsa... :
-
- Boring...:
-
- Gel Artık Kocişkom. Kutu Kola Gibisin İçesim Geliyor:
-
|
|