|
|
| |
 | |
| |
 | |
| 22.11.18 20:14 | | ASUUUUUUUUUUUUUU, hepili börtdey bebeğim  safsdh  - blacknwhite:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
- Spoiler:
-
|
|
 | |
| 22.11.18 20:26 | | Ya esra benden önce davranmıssın aksjkakaka Niyetimi çaldın lo ajdjdjs neyse ehm Asuşum, ilizim, cınım arkadaşım... Sitenin hayatıma seni katmış olmasından o kadar mutluyum ki... Yemin ediyorum, hayatımdaki yerin herkesten o kadar farklı ki(hissettirebiliyor muyum bilmiyorum ama, resmen kız kardeşim gibisin belki abla mi desek sjdksks) neyse, daha uzun yazarım da sıkmayayım canını... Yeni yaşın jolca mutlulik, sevgi ve saģlık getirsinm hayallerine bir yıl daha yaklaştığını düşünüyorum. Sini siviyirim ikiziiiiim ♡♡♡♡♡♡
Edit: riçim üstüne rezidans yapmış, bir de kırmızı odaya gelsin süprizim var diyo ajdjsjjs (Hayatımın aşkı iyi ki doğdun)
Ares: Yasaların anası, bolca adaletli günlerin olsun. Yaşlandın bir yıl daha ama olsun..yanında ben var oldukça sorun yok ve... Evet ben yaşlanmıyorum ama sen yaşlanıyorsun |
|
 | |
| 22.11.18 20:53 | | Doğum günün kutlu olsun Asucum  Nice senelere   " Gökyüzüne çıkacağım, Tanrı’nın yıldızları üzerinde tahtımı yükselteceğim." - Kusursuzluk detaylardan oluşur:
-
- Spoiler:
-
- Gençlik başımda duman iken:
-
|
|
 | |
| |
 | |
| 22.11.18 21:23 | | Kuzum, nice güzel yılların olsun! İyi ki ve tekrardan iyiiiiii kiiii doooğduunnn <3 |
|
 | |
| 22.11.18 23:36 | | Asuşuuuuum iyi ki doğdun yavrukuşummmm!  Kızlar ağıtlar düzerken bosna yaylalarında, Acıya bulanmıştı şenlikleri, Ederlezi yine gelmişti, her sene geldiği gibi... |
|
 | |
| |
 | |
| 24.11.18 22:51 | | @Esra, ayy çok teşekkür ederim kuzucum. Geç girdim siteye. Anca görüyorum -.- utandım djfgjd Hiçbir şey senin gözünden kaçamaz vallahi ahaha. Seviliyorsun aşırı. :love: @Emre, aaa Emre. çok teşekkürlerdi ehe ^^ @Rose, asdjfjk Rose teşekkürler bebişim <3 @Melisa, teşekkür ederim güzel dileklerin için kuzucuğum. Hep birlikte güzel yıllara inşallah <3 Seviyorum seni. Bizi ayıran mesafelere inat yaşasın ikizlik! Dipnot: Riçi ve Ares cınım :hearteyes: @Hande, çok teşekkür ederim Handecim. ^^ @Karabiber, sitenin minnoşlarından vallahi. Canım burçdaşım çok teşekkür ederiim. İyi ki varsın <3 @Aslı, ay çok teşekkür ederim canım benim. İyi ki varsın <3 @Balım, bal böceğim. En dadlı olanım. Çok teşekkür ederim çiçeğim. <3 @irem, kalemine kurban olduğum çok teşekkür ederim. <3
ÖZET: BOL TEŞEKKÜRLÜ BİR POST OLDU AMA İYİ Kİ BU SİTE VAR. Çok güzel dostluklar edindim. İyi ki varsınız! : )  - you’re playing with hellfire:
-
|
|
 | |
|